Δευτέρα - Παρασκευή16:00-22:00Καλέστε μας697 483 2309

Γιώργος Καναβός

Ο Γιώργος Καναβός είναι αιματολόγος με ειδίκευση στην Αιματολογική Κλινική και στο Αιματολογικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. Γεννηματάς".

Ο Γιώργος Καναβός αποφοίτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2002 με βαθμό Λίαν Καλώς. Ειδικεύθηκε αρχικά στο Αιματολογικό Τμήμα της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Σωτηρία», και ακολούθως στο Αιματολογικό Εργαστήριο και Αιματολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς». Έλαβε τον τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας Αιματολογίας τον Απρίλιο του 2012 και συνέχισε να εργάζεται στην ίδια κλινική έως το τέλος του ίδιου έτους.

Από τον Ιανουάριο του 2013, εργάζεται ως Διευθυντής του Αιματολογικού Εργαστηρίου και του Τμήματος Πήξης-Αιμόστασης/Αιμοδοσίας στη Γυναικολογική-Μαιευτική Κλινική «ΡΕΑ», που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, ενώ παράλληλα, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο σε κεντρική περιοχή της Αθήνας.

Παρέχει υπηρεσίες Γενικής Αιματολογίας, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες όσον αφορά τη Θρομβοεμβολική Νόσο, τις καταστάσεις Θρομβοφιλίας (κληρονομικής και επίκτητης) και την Αιματολογία της Κύησης (έλεγχος και αντιμετώπιση αιματολογικών αιτίων καθέξιν αποβολών, αναιμία και θρομβοπενία κατά την κύηση, αντιμετώπιση αλλοάνοσων καταστάσεων του εμβρύου/νεογνού, αντιμετώπιση αιμορραγίας κατά τον τοκετό, αντιμετώπιση αιματολογικών κακοηθειών κατά την κύηση)


Τι προσφέρουμε;

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Αντιμετώπιση Θρόμβωσης

Η αντιμετώπιση της θρόμβωσης γίνεται με την χορήγηση αντιπηκτικών φαρμάκων.


Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Το ιατρείο μας χρησιμοποιεί την υπηρεσία ηλεκτρονικής συνταγογράφησης φαρμάκων.

Αντιμετώπιση Λευχαιμίας

Η θεραπεία της διαφέρει ανάλογα με τον τύπο λευχεμίας που έχει προσβάλει το άτομο.


Εξετάσεις

Ο Γιώργος Καναβός μπορεί να σας προτείνει μια σειρά απο εξετάσεις για να προσδιοριστούν τυχόν προβλήματα.


Ώρες Λειτουργίας


ΔΕΥΤΕΡΑ
16:00-22:00
ΤΡΙΤΗ
16:00-22:00
ΤΕΤΑΡΤΗ
16:00-22:00
ΠΕΜΠΤΗ
16:00-22:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
16:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
Κλειστά
ΚΥΡΙΑΚΗ
Κλειστά


Στοιχεία Επικοινωνίας
Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝΟ γιατρός μου άφησε πολύ καλή εντύπωση, ήταν κατατοπιστικός, μιλούσε απλά ώστε να γίνονται κατανοητά όσα έχει να σου πει, τυπικός στο ραντεβού του, πολύ ευγενικός και δείχνει να έχει πολύ καλή κατάρτιση.


ΒΑΣΙΛΙΚΗ Σ.


Τυπικός στην ώρα του ραντεβού, επεξεργασία των εξετάσεων που είχα ήδη κάνει, συνταγογράφηση επιπλέον εξετάσεων για συνολική εκτίμηση της κατάστασης.


ΟΛΓΑ Μ.


Προσιτός, απάντησε στις ερωτήσεις μου με προθυμία. Ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωση μου οπότε θα τον επισκεφτώ σίγουρα ξανά!


ΕΛΕΝΗ Κ. 


Εξαιρετικος γιατρος με απολυτη καταρτιση, ανθρωπια και ενδιαφερον για την περιπτωση του ασθενους, εις βαθος. Η μητερα μου εμεινε πολυ ευχαριστημενη!


ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ Μ 


Πόλυ επεξηγηματικός και κατανοητός.Μας έλυσε όλες τις απορίες σχετικά με κάποιες αιματολογικές εξετάσεις της μητέρας μου.


ΜΑΡΙΑ Β.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, επικοινωνήστε μαζί μας!


ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2023 Giorgos Kanavos, All Rights ReservedPowered By

Digital Agency, Web Design Studio, eSHOP B2B, Athens, London


Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.